Welkom op onze website!

Vocal Group Heart & Soul (toen : Corde et Animo) is opgericht op 21 februari 1968 als dameskoor en een jaar later kwamen de eerste mannen erbij. In ons jubileumjaar 2008 (40 jarig bestaan) is er een belangrijke wijziging doorgevoerd binnen het koor. Door afstand te doen van de uniformering is er gekozen voor een wat vlottere outfit in de kleuren zwart met rood. Daarnaast hebben we een totaal nieuwe aanpak in de muziekkeuze gedaan met wat meer huidige populaire muziek uit film, musical en pop. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigente Emmy Stultiens – Vries.

In het jubileumjaar 2018 (50 jarig bestaan) is ervoor gekozen om de naam te vernieuwen. Hiermee proberen we het “stoffige” kerkimago van ons af te laten vallen. Daarbij is er een nieuw logo ontworpen met nieuwe kleuren, welke ook in het uniform zullen worden verwerkt. Dit jubileum ging samen met een jubileumvoorstelling in de Ruchte getiteld “The choice between Heart & Soul”. In september 2017 startten de repetities en de voorstellingen waren op 26 en 27 oktober 2018.

In 2023 gaven we twee uitverkochte theaterconcerten op het podium van het Dobutheater in De Ruchte in Someren, samen met OG3NE!

Bij ons koor is iedereen welkom om mee te zingen ongeacht leeftijd of stem. Kennis van muziek is niet echt noodzakelijk. Het enige wat je mee moet brengen is ……. enthousiasme om te zingen. Heart & Soul betekent, evenals Corde et Animo: hart en ziel.

Wij hebben elke donderdag avond repetitie in De Bunt van 20.30 uur tot 22.30 uur. Samen werken we aan ons repertoire en genieten we van het zingen en de gezelligheid. Kom gerust een keertje kijken en ontdek of zingen bij Vocal Group Heart & Soul ook iets voor jou is!