Creatives

Emmy Stultiens – Vries
Dirigente

Emmy Stutiens-Vries kreeg muziek letterlijk met de paplepel ingegoten. In 1999 is Emmy begonnen op het Conservatorium bij Peter Rijkx in Maastricht en studeerde daar uiteindelijk af afgestudeerd als Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus voor dwarsfluit met als bijvak piano. Meteen daarna is ze verder gaan studeren aan het conservatorium in Luxemburg bij Carlo Jans en in maart 2007 afgestudeerd aan het conservatorium in Luxemburg “Diplom de Concert”. Gedurende en volgend op deze studies ontwikkelde Emmy zich verder. Emmy heeft de leiding over verschillende fluitensembles en helpt geregeld uit bij harmonieën op dwarsfluit en/of piccolo. Ze speelt en zingt rouw-en trouwdiensten en verzorgt de muzikale omlijsting bij lezingen of recepties. Momenteel dirigeert ze nog twee koren waaronder ons koor.

Lieke Castro – Smeets
Vocal Coach

Lieke begon haar studie schoolmuziek VOCO aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Vanaf 2002 studeerde ze solozang aan het Conservatorium in Maastricht bij Frans Kokkelmans. In 2006 behaalde ze haar diploma Docerend en Uitvoerend Musicus  zang. Tijdens haar studie en de jaren daarna volgde Lieke masterclasses  bij Anneke Paijmans, Mark Timmer (tekstinterpretatie), Yolande Bersch (drama/toneel), Uwe Hergenröder(opera) en Lutger Engels (opera). Zij is bij diverse muziekscholen en verenigingen werkzaam als zangdocente. Tegenwoordig is Lieke werkzaam als freelance zangeres. Zo werkte zij samen met o.a. Opera Zuid, Maastrichter Operette Vereniging, Koninklijke Harmonie Sainte-Cecile Eijsden (wereldpremiere “De nieuwe kleren van de Keizer – Comitas). Lieke geeft regelmatig vocal coach workshops aan ons koor en is sinds september 2017 nauw betrokken bij het proces van onze voorstellingen.

 

Remon Koolen
Choreograaf / Regisseur

Remon startte in 2012 aan een HBO opleiding bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam waar hij dans, zang en acteren studeerde. Op deze opleiding kreeg hij masterclasses van de beste namen uit binnen- en buitenland. In 2016 studeerde hij af en ging het commerciële werkveld in. Zo is hij onder andere te zien geweest als danser bij The Voice of Holland op RTL4, Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA, Hollands Next Top Model op RTL5, The Christmas Show in de Ziggo Dome. Ook is hij werkzaam geweest in verschillende musicalproducties door het hele land, zoals Drs. Down en Musicals in Concert. Remon is ook te zien in verschillende videoclips, zoals “Guaya” van Eva Simons en “Take The Money and Run” van OG3NE. Naast het dansen houdt Remon zich ook bezig met choreografie en  choreografeerde hij voor onder andere de TV-Kantine op RTL4. Remon is bij voorstellingen van Vocal Group Heart & Soul onze choreograaf en regisseur.